2011. december 3., szombat

Száz boldog esküvőm

A legtöbb könyvet a története miatt olvasom, nagyon fontos nekem a mondanivaló, de néha szükségem van egy kis kikapcsolódásra, és pusztán az olvasásért olvasok.
Nem mondhatnám, hogy Katie Fforde(nem, nem elírás, tényleg 2 f van a nevében...) regénye magvas gondolatokat tartalmazott, és előre láttam a végét úgy a 100.oldal után, dehát akkor is élvezet volt olvasni.
Sarah esküvőszervező, a munkája megszállotja, és egy óvatlan pillanatban 2 esküvőt vállal egy napra: a húgáét és egy hollywoodi filcsillagét, ami garantáltan az év esküvőjének ígérkezik, és ha jól sikerül, sokat lendíthat Sarah karrierjén. A csapathoz tartozik még Elsa, a félénk varrónő, aki Ashlyn esküvőjén beugrik koszorúslánynak, összeismerkedik a vőféllyel, majd elindul az "önbizalomszerzés" rögös útján. Bron, a fodrász és cukrászzseni éppen most szállt ki egy elnyomó párkapcsolatból, és az új szomszédja nagyon is jóképű...
Nem elég, hogy 2 esküvőt kell koordinálni, helyszínt kell találni nagyon rövid határidőn belül, Sarahnak meg kell bírkóznia az érzelmi kicsapongásaival, hiszen ott van Hugo, a nagyon helyes(és tehetséges) fotós, akinek menyasszonya van...
A KÖNYV AMIT A KARAKTEREK VISZNEK EL A HÁTUKON. ha ez valakit nem zavar, akkor simán ajánlható neki ez a könyv. Szellemes párbeszédek, bájos hangulat jellemzi, és Jilly Cooperrel hirdetik, hogy lehet neki ellenállni? Az már biztos, hogy Katie FFord másik magyarul megjelent könyvét, a Hív Amszterdam-ot is el fogom olvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése